Η παραδοσιακή ταβέρνα “η Μουριά”,

Η παραδοσιακή ταβέρνα “η Μουριά”,
βρίσκεται στον Βροντάδο της Χίου, πάνω στην όμορφη παραλία του “Βελονά”, με το κύμα να την γλύφει κυριολεκτικά.
Σκεπασμένη από πράσινα πυκνά δέντρα και φυτά προσφέρει το καλοκαίρι άπειρη δροσιά.
Τις κρύες μέρες του χειμώνα, το τζάκι που βρίσκεται στην μέση του χώρου, εκπέμπει την ζεστασιά του, κάνοντας την παραμονή ευχάριστη μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο θαλπωρή
Η εξαιρετική θέα της θάλασσας, με όλο το πανόραμα της Ιωνίας και των Μικρασιατικών ακτών, κάνει το γεύμα ή το δείπνο σας, μια αληθινή απόλαυση.
Στην «Μουριά», απολαμβάνει κανείς την εξαιρετική γεύση, σε όλες τις νοστιμιές που προσφέρει και είναι βασισμένες στις οικογενειακές συνταγές της Ελληνικής κουζίνας.
Σε αυτές άλλωστε χρωστά και τη φήμη της, η ταβέρνα «Μουριά».


Τα μενού της μαγειρεύονται καθημερινά και μόνο με φρέσκα, άριστης ποιότητας εγχώρια προϊόντα.
Το φρέσκο ψάρι, το χταπόδι στα κάρβουνα, οι αχινοί, το ουζάκι με μεζέ, οι αστακομακαρονάδες, οι συναγρίδες και τα λυθρίνια της ώρας, ή ακόμα και τα μαριναρισμένα με πικάντικη σάλτσα ψάρια,
Μεγάλη ποικιλία από κύρια πιάτα εκλεκτών κρεατικών, μαγειρευτά ή της ώρας, σαλάτες και μεζέδες με την συνοδεία εκλεκτών κρασιών από την κάβα της, κάνουν την γαστριμαργική σας εμπειρία στη «η Μουριά», αξέχαστη.
Αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται, στην υψηλής ποιότητας κουζίνα, σε συνδυασμό με το περιβάλλον και το άψογο σέρβις της, αλλά και κυρίως στο ΜΕΡΑΚΙ όλων όσων δραστηριοποιούνται στη «η Μουριά», για την δική σας ικανοποίηση και απόλαυση.
Το Καλό Φαγητό στην ταβέρνα «η Μουριά», είναι θέμα Παράδοσης και Κουλτούρας.
Στην Ταβέρνα «η Μουριά» μπορείτε να εμπιστευθείτε εγγυημένα, εκτός από το γεύμα και το δείπνο σας, κάθε είδους εκδηλώσεις ή συνεστιάσεις, οικογενειακές ή κοινωνικές.